- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Душан бриљира — тренер га поново упозорава

Пратите нас
Јувентус је одиграо реми са Аталантом (1:1) , а то је био трећи меч Душана Влаховића у дресу „старе даме“ и први на којем није постигао погодак. Иако српски нападач бриљира у клубу из Торина, Масимилијано Алегри, тренер Јувентуса, успео је да нађе нову замерку.
Душан Влаховић показао је већ у деби утакмици за Јувентус да ће значајно допринети тиму, а и у четвртфиналу Купа постигао је гол против Сасуола који је касније приказан као аутогол.
После прве утакмице у дресу Јувентуса, Алегри је критиковао Душана и објаснио му да мора боље да игра десном ногом, да би Влаховић управо десном дао гол Сасуолу и одвео клуб из Торина у полуфинале Купа Италије.
Против Аталанте, Влаховић је имао шансе, али није успео да затресе мрежу, па се утакмица завршила ремијем, али Алегри је имао нову замерку.
„Влаховић мора да схвати да више не сме себи да дозволи да буде нервозан ако се одређене ствари које је замислио не остваре на терену. Али, има тек 22 године, млад је“, истакао је Алегри.
© Tanjug / SpadaДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 14.02.2022
Душан Влаховић
Јасно је да Алегри добронамерно упућује на ствари које би Влаховић могао да унапреди, а већ се претходно показало да су речи тренера Јувентуса мотивисале српског нападача.
Клуб из Торина тренутно је четврти на табели Серије А, али Алегри се већ помирио са тим да његов тим неће освојити титулу, иако до краја има још 13 утакмица.
„Ко ће освојити првенство? Интер. Имају најјачи тим уз све поштовање Милану и Наполију. Тренутно су бољи од нас, највише захваљујући томе што смо на отварању сезоне изгубили доста бодова“, сматра Алегри.
Српски судија Срђан Јовановић - Sputnik Србија, 1920, 13.02.2022
СПОРТ
Јовановић и даље у Лиги шампиона
Фудбалери Борца из Бањалуке и Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 13.02.2022
СПОРТ
Република Српска уз Ђоковића – дрес као поклон од Бањалучана
Фудбалери Челсија - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2022
СПОРТ
Русова „плава машинерија“ кроз драму до крова света!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала