СПОРТ

Легенде се посвађале због Новака — Американац послао оштру поруку, Аустралијанац му одговорио

Након што се Новак Ђоковић огласио поводом свог става о вакцинацији, изазвао је многе коментаре и расправе. Американац Патрик Мекинро имао је оштру поруку за српског тенисера, али му је Аустралијанац Пол Мекнами одговорио и стао уз Новака.
Sputnik
Новаков интервју за „Би-Би-Си“ изазвао је лавину коментара, од којих су и бројне важне личности белог спорта дале свој став поводом Ђоковићеве изјаве о вакцинацији.
Патрик Мекинро, брат славног Џона Мекинроа, објаснио је како је Новак донео лошу одлуку баш у тренутку када је требало да престигне Рафаела Надала и Роџера Федерера.
„Ђоковић је провео десет до 15 година јурећи Федерера и Надала. Коначно их је стигао и био је спреман на спринт да их престигне, а онда се заглавио у блату због одлуке да не прими вакцину“, рекао је Мекинро за „ЕСПН“ и тиме се похвалио на друштвеним мрежама.
Видео је ту објаву и Пол Мекнами, човек који је у дублу подигао четири Гренд слем трофеја и више пута стао у одбрану Новака Ђоковића.
Српски тенисер јесте био у заостатку у односу на Надала и Федерера када се броје Гренд слем трофеји, међутим, Новак је редом рушио многе друге рекорде које шпански и швајцарски тенисер нису успели пре њега.
То је у виду имао и Мекнами који је објаснио Мекинроу да Новак никада није јурио своја два највећа ривала већ играо своју игру.
„Драги Патриче, Новак није провео свој живот јурећи Федерера и Надала, он је само био оно што јесте и наставља то да буде. То је део који недостаје многима који не могу или не желе да га виде“, био је јасан Мекнами.
СПОРТ
Огласио се министар који је депортовао Ђоковића: „Отворени смо за разматрање“
СПОРТ
Ђоковић једном реченицом показао људску и шампионску величину /видео/
СПОРТ
Тони Надал открио: Рафа ће морати на операцију
Коментар