- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легенде се посвађале због Новака — Американац послао оштру поруку, Аустралијанац му одговорио

© AP Photo / Michael Noble Jr.Браћа Мекинро, Патрик и Џон
Браћа Мекинро, Патрик и Џон - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2022
Пратите нас
Након што се Новак Ђоковић огласио поводом свог става о вакцинацији, изазвао је многе коментаре и расправе. Американац Патрик Мекинро имао је оштру поруку за српског тенисера, али му је Аустралијанац Пол Мекнами одговорио и стао уз Новака.
Новаков интервју за „Би-Би-Си“ изазвао је лавину коментара, од којих су и бројне важне личности белог спорта дале свој став поводом Ђоковићеве изјаве о вакцинацији.
Патрик Мекинро, брат славног Џона Мекинроа, објаснио је како је Новак донео лошу одлуку баш у тренутку када је требало да престигне Рафаела Надала и Роџера Федерера.
„Ђоковић је провео десет до 15 година јурећи Федерера и Надала. Коначно их је стигао и био је спреман на спринт да их престигне, а онда се заглавио у блату због одлуке да не прими вакцину“, рекао је Мекинро за „ЕСПН“ и тиме се похвалио на друштвеним мрежама.
Видео је ту објаву и Пол Мекнами, човек који је у дублу подигао четири Гренд слем трофеја и више пута стао у одбрану Новака Ђоковића.
Српски тенисер јесте био у заостатку у односу на Надала и Федерера када се броје Гренд слем трофеји, међутим, Новак је редом рушио многе друге рекорде које шпански и швајцарски тенисер нису успели пре њега.
То је у виду имао и Мекнами који је објаснио Мекинроу да Новак никада није јурио своја два највећа ривала већ играо своју игру.
„Драги Патриче, Новак није провео свој живот јурећи Федерера и Надала, он је само био оно што јесте и наставља то да буде. То је део који недостаје многима који не могу или не желе да га виде“, био је јасан Мекнами.
Алекс Хок - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2022
СПОРТ
Огласио се министар који је депортовао Ђоковића: „Отворени смо за разматрање“
Новак Ђоковић и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2022
СПОРТ
Ђоковић једном реченицом показао људску и шампионску величину /видео/
Рафаел Надал и његво стриц Тони (лево) - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2022
СПОРТ
Тони Надал открио: Рафа ће морати на операцију
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала