СПОРТ

Спекулације о ГОАТ трци: „Ђоковић ће морати да се суочи са последицама“

Виџај Амритраж, познати бивши индијски тенисер, оцењује да ће одлука Новака Ђоковића да се не вакцинисати имати последице.
Sputnik
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Ђоковић је након Аустралијан опена изјавио да се неће вакцинисати, макар га то коштало играња тениса и освајања титула.
Амритраж, некадашњи четвртфиналиста Вимблдона и УС опена у дублу, верује да ће оваква одлука имати утицај на трку за највећег свих времена, популарног ГОАТ-а.

„То јесте његов избор, али онда ће морати и да се суочи са последицама, а оне су доста јасне. Ја мислим да сваки Гренд слем који пропусти може да буде изгубљена прилика за њега, јер он увек долази као фаворит. Игра да би победио и исписао историју“, изјавио је Амритраж.

Новак је недавно добио добре вести, пошто ће и без вакцине моћи да игра на Ролан Гаросу, док је ситуације и даље упитна на Вимблдону и УС опену.
Све ово ће бити доста битно за ГОАТ трку, коју ће на крају, у очима јавности, вероватно одлучити број Гренд слем титула, који Новак и Роџер треунтно имају по 20, а Рафа 21.
„Милиони навијача су уз њих и многи су рекли да је Ђоковић далеко најбољи. Када сва тројица заврше, постоји вероватноћа да ће бити испред највећих ривала, осим уколико се та одлука да се не вакцинише поново испречи“, истакао је Индијац и додао:
„Тешко је рећи ко је бољи од њих тројице. Надал је успе ода се усами по броју слемова. Пред Ролан Гарос ће бити фаворит да дође до 22. титуле и онда ћемо опет имату ову дебату“.
СПОРТ
Вајда објаснио зашто се растао са Ђоковићем – и шта се десило у Токију и Њујорку
СПОРТ
Надал: Запањујуће је како се ствари брзо мењају
Подкаст
Дијана Ђоковић – велика мајка шампиона света | Док анђели спавају
Коментар