СПОРТ

Медведев не дâ Новаку прво место: То нико не може да ми одузме

Данил Медведев истакао је након победе над Ендијем Маријем у другом колу Мастерса у Мајамију да жели да се врати на прво место и да му то што је достигао лидерску позицију нико не може одузети.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Иако је Новак Ђоковић тренутно најбољи тенисер света, ситуација на АТП листи промениће се уколико Данил Медведев дође до полуфинала Мајамија.
Након победе над Маријем , Рус није крио да му је главни циљ повратак на трон.
Желим да се вратим на ту позицију. То је нешто што ми нико не може одузети, иако сам кратко био на врху, био сам први тенисер света. Велики играчи, легенде нашег спорта то нису, тако да сам срећан“, истакао је Медведев.
Тренутно други рекет света изненадно је елиминисан у трећем колу Индијан Велса од Гаела Монфиса, а сада је признао да је већ тог тренутка помислио на прво место.
„Када сам изгубио у Индијан Велсу, желео сам што пре да се вратим на терен. Увек идем меч по меч, нисам сада фокусиран на то полуфинале, али сам веома мотивисан. Ако дођем до полуфинала, још виће ћу желети титулу како би разлика била већа“, закључио је руски ас.
У трећем колу Мајамија Медведев се састаје са Педром Мартинесом који је претходно савладао Кристијана Гарина.
СПОРТ
Легенда зна шта је потребно Новаку да освоји Париз
СПОРТ
Новака су послали кући али – један Србин се осветио и заблистао
СПОРТ
Кирјос ће ипак морати да плати за своје поступке у Америци
Коментар