СПОРТ

Роналда су понеле емоције и сада се каје /видео/

Кристијано Роналдо био је ван себе после пораза Манчестер јунајтеда на Гудисон парку од Евертона (1:0), те је разбио мобилни телефон једном навијачу. Ипак, португалски суперстар се убрзо покајао и упутио је позив оном коме је страдао телефон да буде гост на следећој утакмици Јунајтеда на Олд Трафорду.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Евертон је поготком Гордона у 27. минуту шокирао Манчестер јунајтед и славио у премијерном мечу 32. кола Премијер лиге, да би се у центру пажње по завршетку сусрета нашао Кристијано Роналдо.
Португалцу је страдала нога, имао је огромну посекотину, а глава је била „врућа“ због пораза, па је један навијач ни крив ни дужан то платио мобилним телефоном који је Роналдо узео и треснуо о под.
Нашао се на удару навијача и јавности Кристијано због таквог понашања, па је након што се глава охладила решио да се јавно извини. Путем друштвених мрежа упутио је позив човеку чији је телефон страдао да буде гост на следећој утакмици „црвених ђавола“.
„Никада није лако да се бориш са емоцијама у тешким тренуцима као што је овај у којем се налазимо. Упркос томе, увек морамо да изражавамо поштовање, стрпљење и да будемо пример младим људима који воле фудбал. Желим овом приликом да се извиним за мој испад, и уколико је могуће, желео бих да позовем навијача да дође да гледа наредну утакмицу Манчестер јунајтеда на Олд Трафорду у духу фер-плеја“, написао је на свом Инстаграм профилу Кристијано Роналдо.
Јунајтед који је склизнуо на седмо место Премијер лиге и Лига шампиона је све даље, наредни меч игра против фењераша Норича 16. априла пред својим навијачима.
СПОРТ
Страшни Влаховић – нови гол Србина за победу Јувентус /видео/
СПОРТ
Шампион Европе искалио бес на Свецима: „Мадриђани, да ли гледате?“
СПОРТ
Новчана помоћ Звездаша удружењу особа са аутизмом
Коментар