СВЕТ

Нападнут Макрон: Гађали га парадајзом /видео/

Француски председник Емануел Макрон нападнут је током посете месту Сержи Понтоа у региону Долина Оазе, северно од Париза. Макрона је неко највероватније гађао парадајзом током посете локалној пијаци или неким сличним предметом, наводе француски медији.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Док је Макрон обилазио пијацу у Сержију, што је његово прво појављивање на јавном месту после реизбора на председничким изборима, према њему је полетео „пројектил“ и окрзнуо га. Припадници обезбеђења заштитили су га прво му стављајући руке на главу, а потом и тако што су отворили кишобран.
Макронову посету Сержију обележила је велика гужва. Француска полиција једва је обуздавала гомилу која се појавила током Макронове посете, наводе француски медији.
СВЕТ
Шта Макронова победа значи за Србију и свет
РУСИЈА
Путин честитао Макрону на поновном избору за председника Француске
СВЕТ
Макрон: Хвала вам, знам шта вам дугујем
Коментар