- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Путин честитао Макрону на поновном избору за председника Француске

© AP Photo / Alexei DruzhininПредседници Русије и Француске Владимир Путин и Емануел Макрон на сахрани бившег француског председника Жака Ширака у Паризу
Председници Русије и Француске Владимир Путин и Емануел Макрон на сахрани бившег француског председника Жака Ширака у Паризу - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2022
Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин честитао је Емануелу Макрону на поновном избору за председника Француске, пренела је прес-служба Кремља.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Искрено Вам желим успех у државним активностима, као и добро здравље и срећу“, навео је Путин у телеграму упућеном Макрону.
Министарство унутрашњих послова Француске саопштило је да је актуелни председник Француске Емануел Макрон у другом кругу председничких избора освојио 58,8 одсто гласова, док је његова противкандидаткиња, лидерка „Националног уједињења“ Марин ле Пен освојила 41,45 одсто гласова.
Емануел Макрон - Sputnik Србија, 1920, 24.04.2022
СВЕТ
Макрон: Хвала вам, знам шта вам дугујем
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала