СПОРТ

Хрват и Реал нису показали краљевске манире

Реалов Бразилац Родриго открио је да се његов саиграч Лука Модрић ругао Мохамеду Салаху из Ливерпула, након што су Мадриђани у Паризу освојили трофеј Лиге шампиона (1:0).
Sputnik
Египћанин, иначе прва звезда енглеског клуба, у више наврата је истакао да је желео управо Реал у финалу, како би се реванширао за пораз из 2018. године, такође у финалу елитног фудбалског клупског такмичења.
Ипак, то се није догодило јер је Реал славио голом Винисијуса Жуниора у 59. минуту. Оно што је интересантно, јесте откриће Бразилца Родрига који је у једном бразилском подкасту открио како су се спремали фудбалери краљевског клуба за велико финале, и како се, наводно, понашао Хрват Модрић, када је после доделе медаља прошао поред утученог Египћанина.
„Када је финале било окончано, прошли смо поред фудбалера Ливерпула. Салах је био тужан, а Модрић се насмејао и рекао му да проба следећи пут да освојио трофеј“, рекао је Бразилац у подкасту Подпах у Сао Паолу.
Није ту причи био крај, већ је млади крилни нападач најтрофејнијег клуба на свету изнео још детаља.
„Када вас ривал провоцира, једино што имаш жељу јесте да га победиш како би касније могао да му се ругаш. На тренинзима смо често једни другима говорили: 'Напред Салах, хајде Салах'- У нашим главама је било јасно да морамо да славимо у том финалу како бисмо исмевали Салаха“, искрен је Родриго после Реалове рекордне 14. титуле првака Старог континента
СПОРТ
Фиренца је остала без суперхероја и спас тражи поново у Србима
СПОРТ
Провоцирао Србију, а сада је епицентру скандала и под истрагом због клађења
Коментар