СПОРТ

Хрват био на прагу Партизана: „Стигао сам до границе..."

Хрватски фудбалер Тонћи Кукоч (31) открио је да је био пред потписом за Партизан 2015. године, али се његовом доласку испречила елиминација од БАТЕ Борисова и смена тадашњег тренера Зорана Кизе Милинковића.
Sputnik
Актуелни леви бек Опатије објаснио је у популарном подкасту „Инкубатор“ због чега није дошло до сарадње са црно-белима иуз Хумске.
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„То је била истина. Не знам како се звао тренер, неки Милинковић (читај: Зоран Милинковић). Изгубио је Партизан од БАТЕ Борисова и испао из Лиге шампиона, све их је потерало. Ја сам у три дана добио 5.000 порука издајице и слично. А ко је капитен Динама? Како се зове нападач – Комнен Андрић, Србин! Мене боли брига да ли је Србин, Босанац или Хрват, сви смо исти, ја то не гледам тако. А ја идем у Партизан – ја сам издајник“, рекао је Кукоч и додао:
„Кренуо сам у Партизан, кренуо према граници и ништа. Овај добио отказ, а када се добије отказ у Партизану или Црвеној звезди, оде све“, рекао је Тонћи.испречила елиминација од БАТЕ Борисова.
Кукоч је уместо у Партизану завршио у Ливорну, кратко је боравио у италијанском Кому, да би уследио повратак на Балкан. Појачао је Зрињски из Мостара и тамо је трпео увреде.
СПОРТ
Србина уценили у Сиднеју – одбио је срамну понуду и појачао градског ривала: „Разочаран сам“
СПОРТ
Спектакл пред 94.000 навијача: Српски суперхерој немоћан против краља /видео/
Коментар