- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Хрват био на прагу Партизана: „Стигао сам до границе..."

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2022
Пратите нас
Хрватски фудбалер Тонћи Кукоч (31) открио је да је био пред потписом за Партизан 2015. године, али се његовом доласку испречила елиминација од БАТЕ Борисова и смена тадашњег тренера Зорана Кизе Милинковића.
Актуелни леви бек Опатије објаснио је у популарном подкасту „Инкубатор“ због чега није дошло до сарадње са црно-белима иуз Хумске.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„То је била истина. Не знам како се звао тренер, неки Милинковић (читај: Зоран Милинковић). Изгубио је Партизан од БАТЕ Борисова и испао из Лиге шампиона, све их је потерало. Ја сам у три дана добио 5.000 порука издајице и слично. А ко је капитен Динама? Како се зове нападач – Комнен Андрић, Србин! Мене боли брига да ли је Србин, Босанац или Хрват, сви смо исти, ја то не гледам тако. А ја идем у Партизан – ја сам издајник“, рекао је Кукоч и додао:
„Кренуо сам у Партизан, кренуо према граници и ништа. Овај добио отказ, а када се добије отказ у Партизану или Црвеној звезди, оде све“, рекао је Тонћи.испречила елиминација од БАТЕ Борисова.
Кукоч је уместо у Партизану завршио у Ливорну, кратко је боравио у италијанском Кому, да би уследио повратак на Балкан. Појачао је Зрињски из Мостара и тамо је трпео увреде.
Милош Нинковић - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2022
СПОРТ
Србина уценили у Сиднеју – одбио је срамну понуду и појачао градског ривала: „Разочаран сам“
СПОРТ
Спектакл пред 94.000 навијача: Српски суперхерој немоћан против краља /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала