СПОРТ

Хумска то не памти – шест минута „фудбалског лудила“ /видео/

Ни они нијстарији навијачи Партизана не памте сигурно шест минута „потпуног фудбалског лудила“ којем смо присустовалио ове вечери. За кратко време оба ривала дала су три гола и учинили меч у Хумској спектаклом.
Sputnik
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Почело је у 51. минуту изједначујућим поготком за госте. Мађар Ђурчо је одлично прошао по левој страни, центрирао у петерац Партизана, а тамо у гужви лопта закачила Светозара Марковића и одсела у мрежи Поповића за 1:1.
Али, само што је Партизан кренуо са центра, стигао је до новог вођства. Дијабате је опет био асистент, а егзекутор Рикардо Гомеш у 54. минуту за 2:1. И све би било добро за црно-беле да се ту стало, али није...
Само што су гости кренули са центра и они су узвратили у 57. Француз Фараж је "изломио кичму" немоћном Вујачићу и потом сјајном „кифлом“ са 16 метара матирао други пут голмана Поповића и донео Кипранима резултат који их води даље. Ако овако остане.
СПОРТ
Рикардова „бомба“ поцепала мрежу Кипрана /видео/
СПОРТ
Чукарички „зелен“ за Холанђане – за Европу треба више од 15 минута /видео/
Коментар