Евробаскет 2022

Сјајне вести – рањени лав је ту кад је најтеже

Како преноси „Журнал“ српски кошаркаш Василије Мицић иако повређен отпутовао је у Истанбул где ће у недељу од 19 часова репрезентација Србија играти против селекције Турске у другој фази квалификација за Светско првенство.
Sputnik
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Гласан урлик Василија Мицића проломио се у другој четвртини квалификационог меча за Светско првенство против Грчке, а чувена „Београдска арена“ иако је одзвањала од навијања у том тренутку је занемела.
Српски кошаркаш и најбољи играч Евролиге морао је у сузама да напусти паркет због повреде скочног зглоба са којом је већ имао проблема, али упркос стрепњи стижу добре вести.
Иако није познато да ли ће Васа моћи да игра против Турске, стигла је охрабрујућа вест да је он отпутовао са остатком екипе у Истанбул.
Превише је оптимистично веровати да би Мицић већ могао на паркет у недељу, али то што иде на пут даје велику наду да ће бити спреман за Евробаскет који почиње првог септембра.
Огњен Јарамаз сјајно је надоместио Васин одлазак за терена, али би ипак велики губитак за Србију био да плејмејкер не може на игра на предстојећем Европском првенству.
СПОРТ
Јарамаз о Мицићу: Морао сам – он је један од најважнијих!
Коментар