Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920
Евробаскет 2022
Европско првенство у кошарци 2022. године игра се у четири државе и пет градова, а репрезентација Србије је један од водећих кандидата за висок пласман. Сва дешавања са смотре најбољих кошаркашких селекција Старог континента пратите уз Спутњик спорт.

Сјајне вести – рањени лав је ту кад је најтеже

© AP Photo / Darko VojinovicВасилије Мицић
Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2022
Пратите нас
Како преноси „Журнал“ српски кошаркаш Василије Мицић иако повређен отпутовао је у Истанбул где ће у недељу од 19 часова репрезентација Србија играти против селекције Турске у другој фази квалификација за Светско првенство.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Гласан урлик Василија Мицића проломио се у другој четвртини квалификационог меча за Светско првенство против Грчке, а чувена „Београдска арена“ иако је одзвањала од навијања у том тренутку је занемела.
Српски кошаркаш и најбољи играч Евролиге морао је у сузама да напусти паркет због повреде скочног зглоба са којом је већ имао проблема, али упркос стрепњи стижу добре вести.
Иако није познато да ли ће Васа моћи да игра против Турске, стигла је охрабрујућа вест да је он отпутовао са остатком екипе у Истанбул.
Превише је оптимистично веровати да би Мицић већ могао на паркет у недељу, али то што иде на пут даје велику наду да ће бити спреман за Евробаскет који почиње првог септембра.
Огњен Јарамаз сјајно је надоместио Васин одлазак за терена, али би ипак велики губитак за Србију био да плејмејкер не може на игра на предстојећем Европском првенству.
Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
СПОРТ
Јарамаз о Мицићу: Морао сам – он је један од најважнијих!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала