- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јарамаз о Мицићу: Морао сам – он је један од најважнијих!

© AP Photo / Darko VojinovicВасилије Мицић
Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
Пратите нас
Огњен Јарамаз је силом прилика провео на паркету 24 минута у двобоју са Грчком - 100:94 због повреде првог плејмејкера Василија Мицића. Постигао је чак три тројке и уткао себе са 15 поена у тријумф Орлова, а после меча је у суперлативу причао о повређеном колеги, асу Ефеса и МВП-ју Евролиге.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Васа је због повреде морао пре времена из игре. Утихнула је Арена када је видела Мицића у сузама, али Србија је морала да стисне зубе и да се без битног шрафа бори са изузетно тешким ривалом – Грчком.
Била је то шанса за Огњена Јарамаза из Бајерн Минхена који је заблистао онда је било најпотребније. Показао је да и те како има петљу да узме битне шутеве, и да што је најважније – погоди!
Такав је био случај и са тројкама уз звук сирене на крају прве четвртине, односно на 2:09 у до краја меча, када му је помогла табла да закуца ратоборне Грке.
"Била је то сјајна победа за нас. Ако узмемо у обзир све што се дешавало, врло је битна победа. Надали смо се да можемо да решимо меч за 40 минута, али на крају је победа најбитнија. Морам да се захвалим навијачима, атмосфера је била сјајна. Мицић је један од најбитнијих играча за нас, он је повређен и надам се да ће се вратити. Морао сам колико-толико да надокнадим његов изостанак", рекао је Огњен Јарамаз, бивши кошаркаш Партизана који је Србији и селектору Светиславу Карију Пешићу показао да у будућности апсолутно могу да се ослоне на њега.
И саиграчи су имали само речи хвале за Јарамаза, пре свих нови капитен Владимир Лучић, као и Марко Гудурић, који су поручили да је уз фантастичног и незаустављивог Николу Јокића, управо он био један од кључних играча за веома важну победу Србије.
Светислав Кари Пешић - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
СПОРТ
Србија је оставила срце на паркету, а Пешић загрмео: То су моји лавови!
Јокић и Адетокумбо - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
СПОРТ
Јокићев „сомборски шафл“ и осмех за Јаниса одушевили НБА Француза /видео/
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2022
СПОРТ
МВП Јокић извукао Србију, живе шансе за Мундобаскет
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала