СПОРТ

ФК Партизан: ЈСД Партизан поднело кривичне пријаве

Југословенско спортско друштво Партизан је објавило саопштење у ком је наведено да су поднете кривичне пријаве као последица дешавања уочи скупштине ЈСД на којој је требало да буде изабран председник, саопштено је из ФК Партизан.
Sputnik
Група окупљена око председника КК Партизан и кандидата за председника ЈСД Остоје Мијаиловића одржала је скуп у просторијама Тениског клуба Партизан на којој је Мијаиловић изабран за председника.
Претходно је та група напустила просторије ФК Партизан где је требало да буде одржана скупштина, а Милорад Вучелић, председник ФК Партизан и председник ЈСД Партизан у претходном мандату, рекао је да је избор Мијаиловића нелегалан и нелегитиман.
Подкаст
Дејан Анђус: Очекујем ускоро полицију у Партизану | Миљанов корнер
Упркос таквим тврдњама, Мијаиловић је у Агенцији за привредне регистре уписан као заступник.
„ЈСД „Партизан“ обавештава јавност да је данас поднета кривична пријава Тужилаштву за организовани криминал у Београду против следећих лица: Лучић Милана, директора Агенције за привредне регистре, због извршења кривичног дела злоупотреба службеног положаја; Чулић Нивес, овлашћеног лица у Агенцији за привредне регистре, због извршења кривичног дела злоупотреба службеног положаја; Остоје Мијаиловића, због извршења кривичног дела фалсификовање исправе; Новака Недића, генералног секретара у Влади Републике Србије, због извршења кривичног дела трговина утицајем; Немање Илића, због извршења кривичног дела фалсификовање исправе и против Н.Н. лица због кривичног дела угрожавање сигурности и кривичног дела принуде“, наведено је у саопштењу.
СПОРТ
Мијаиловић уписан у АПР као председник ЈСД Партизан
СПОРТ
Шта се све дешавало у Хумској
СПОРТ
Црно-бели циркус – Мијаиловић се прогласио председником, Вучелић: Нелегално и нелегитимно /видео/
Коментар