СПОРТ

Легендарни репрезентативац преузима ОФК Београд?

ОФК Београд се налази у најтежој ситуацији од оснивања клуба, а према тврдњама навијача плаво-белих, дошло је до крајње тачке у клупском функционисању. Зато на Карабурми припремају хитан план и повратак некадашњег љубимца Романтичара Душка Тошића.
Sputnik
Летос изабрани председник Управног одбора Дејан Вуксановић није испунио обећања и обезбедио финансирање клуба, играча и запослених, због чега су плаво-бели доспели у неподношљиву ситуацију која се осликава слабим пласманом у Српској лиги Београд.
Зато су навијачи за недељну утакмицу против Телеоптика (16 часова) најавили да ће скупљати донације за основне потребе функционисања клуба.
СПОРТ
ОФК Београд пред гашењем, навијачи скупљају новац да клуб преживи
Истовремено, навијачи окупљени у Клубу пријатеља ОФК Београда, пронашли су кадровско решење за горући проблем, место председника Управног одбора, и то у виду Душка Тошића, некадашњег репрезентативца и љубимца навијача клуба са Карабурме.
„Kао навијачи који су уз клуб даноноћно, више пута смо се уверили да једини помак у нашој ситуацији могу да учине људи - офковци. Они који добро познају ситуацију на стадиону и бранили су боје на терену. Зато јавно износимо предлог да се у врху будућих структура клуба нађе име Душка Тошића. Не треба посебно говорити ко је Душко и какву је каријеру имао. Треба подсетити да је увек био спреман да помогне и саслуша наше предлоге. И даље верујемо у модел, где би бивши играч(и) клуба донели превагу у подизању ОФK Београда“, наводи се у саопштењу навијача.
Подсетимо, Тошић је прошлог лета окончао 20-годишњу играчку каријеру после чега је упловио у менаџерске воде и посредовао у трансферу Ришаира Живковића из Кине у Црвену звезду.
СПОРТ
„Имам обавезу према свом Илији“ – Душан је зацртао циљ и време је за повратак београдске „романтике“
Коментар