- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легендарни репрезентативац преузима ОФК Београд?

© Sputnik / Елена РускоДушко Тошић
Душко Тошић - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2022
Пратите нас
ОФК Београд се налази у најтежој ситуацији од оснивања клуба, а према тврдњама навијача плаво-белих, дошло је до крајње тачке у клупском функционисању. Зато на Карабурми припремају хитан план и повратак некадашњег љубимца Романтичара Душка Тошића.
Летос изабрани председник Управног одбора Дејан Вуксановић није испунио обећања и обезбедио финансирање клуба, играча и запослених, због чега су плаво-бели доспели у неподношљиву ситуацију која се осликава слабим пласманом у Српској лиги Београд.
Зато су навијачи за недељну утакмицу против Телеоптика (16 часова) најавили да ће скупљати донације за основне потребе функционисања клуба.
ОФК Београд - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2022
СПОРТ
ОФК Београд пред гашењем, навијачи скупљају новац да клуб преживи
Истовремено, навијачи окупљени у Клубу пријатеља ОФК Београда, пронашли су кадровско решење за горући проблем, место председника Управног одбора, и то у виду Душка Тошића, некадашњег репрезентативца и љубимца навијача клуба са Карабурме.
„Kао навијачи који су уз клуб даноноћно, више пута смо се уверили да једини помак у нашој ситуацији могу да учине људи - офковци. Они који добро познају ситуацију на стадиону и бранили су боје на терену. Зато јавно износимо предлог да се у врху будућих структура клуба нађе име Душка Тошића. Не треба посебно говорити ко је Душко и какву је каријеру имао. Треба подсетити да је увек био спреман да помогне и саслуша наше предлоге. И даље верујемо у модел, где би бивши играч(и) клуба донели превагу у подизању ОФK Београда“, наводи се у саопштењу навијача.
Подсетимо, Тошић је прошлог лета окончао 20-годишњу играчку каријеру после чега је упловио у менаџерске воде и посредовао у трансферу Ришаира Живковића из Кине у Црвену звезду.
Душан Петковић - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2022
СПОРТ
„Имам обавезу према свом Илији“ – Душан је зацртао циљ и време је за повратак београдске „романтике“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала