СПОРТ

Рома је срушила Интер, а Мурињо показао због чега је посебан /видео/

Жозе Мурињо, тренер Роме, испратио је велику победу над Интером у Милану (2:1) у дербију 8. кола Серије А из клупског аутобуса. Затим је истрчао из истог и славио са својим сарадницима испред стадиона „Ђузепе Меаца“, па је Португалац још једном у потпуности оправдао надимак „господин посебни“.
Sputnik
Са Жозеом Мурињом никада није досадно. Можете да га волите или мрзите, али је он тип особе која никога не оставља равнодушним.
Због црвеног картона у двобоју са Аталантом пре репрезентативне паузе Жозе Мурињо није могао да седи на клупи Роме у дербију са Интером.
Заменио га је његов млади асистент Салваторе Фоти који је са само 34 године имао ту част и привилегију да предводи „вучицу“.
Лоше су почеле ствари по Римљане на „Меаци“ јер је Ди Марко погодио у 30. минуту, а Мурињо није био ту да помогне, већ је из аутобуса пратио ситуацију и по свој прилици није ни био на телефонској вези са својим помоћником. Бар камере нису ухватиле тај моменат.
Ипак, Рома се без свог команданта није предавала, а Аргентинац Паоло Дибала који је овог лета стигао као највеће појачање из Јувентуса, успео је прелепим голом из волеја да донесе изједначење у 39. минуту.
На крају су гости, за које је свих 90 минута одиграо бивши репрезентативац Србије Немања Матић, били ти који су се радовали великом тријумфу у дербију осмог кола италијанског шампионата, а херој је био дефанзивац Крис Смолинг који је матирао Самира Хандановича у 75. минуту.
„Господин посебни“ је у свом стилу знао да прослави велика три бода, извојевана тешком муком против актуелног вицешампиона, а снимак славља „окачио“ је на свом Инстаграм сторију који је експресно постао прави хит на друштвеним мрежама.
Рома је захваљујући тријумфу над Интером засела на пето место Серије А са 16 освојених бодова после осам кола, Интер је седми са 12, док првопласирани Наполи има 20 бодова.
СПОРТ
Анархија се пренела на улице Индонезије – расте број погинулих /видео/
СПОРТ
Стампедо на фудбалској утакмици – преко 100 погинулих /видео/
СПОРТ
Дао гол, па запросио девојку – уместо „њет“ рекла му је „да“ /видео/
Коментар