СПОРТ

Српска хероина за Спутњик: Ниједан поен нисмо препустиле, никада се нисмо уплашиле!

Српске одбојкашице слетеле су у Београд после освајања златне медаље на Светском првенству у Холандији, а од Јоване Стевановић, једне од хероина српског тима Спутњик је имао прилике да чује прве утиске.
Sputnik
Свака српска одбојкашица имала је огромну улогу у освајању златне медаље, а Јована Стевановић је можда најважније поене одиграла у четвртфиналу против Пољске.
Управо су Јованина два поена решила меч, а Јована је за Спутњик изнела прве утиске после освајања златне медаље.
„Од самог почетка нас краси сјајна атмосфера, ниједан поен нисмо лако препуштале, трудиле смо се максимално играле једна за другу што је најбитније у финалу. Имамо Тићу која је најбоља на свету, али смо и као екипа доминирале“, поручила је Јована.
Као важан фактор на путу ка медаљи Јована је истакла став селектора Сантарелија који је у сваку играчицу имао пуно поверење.
„Играле смо за нас, Сантарели нам није стварао притисак али нам није давао ни да се опуштамо превише. Свака девојка која је ушла направила је преокрет, дала је свој максимум на терену. Ниједна никада није била уплашена, селектор је давао свим шансу, свима је веровао. Имао је храбрости у неким тренуцима да остави играче и да направи измене у нереалним ситуацијама, све похвале“, закључила је Јована Стевановић за Спутњик.
СПОРТ
Краљице, добро дошле кући! Српкиње стигле у Београд /видео/
СПОРТ
Италијан описао кроз шта су пролазиле Српкиње: Осећали смо притисак, Тијана је била тихи вођа
СПОРТ
Теодора и Сара објасниле како се демонстрира сила: „Згазиле смо их, није било страха“
Коментар