СПОРТ

Румунка се не предаје: Почиње најтежи меч мог живота!

Није се дуго чекало да се огласи румунска тенисерка Симона Халеп која је суспендована, након што је објављено да је њен налаз на допинг тесту са УС Опена био позитиван. Како је поручила у саопштењу, тек креће њена највећа борба, кроз коју ће покушати да докаже да је невина.
Sputnik
Симона Халеп у богатој каријери има два Грнед слем пехара, а након шокантних вести да је била позитивна на допинг тесту у Њујорку, решила је да се обрати саопштењем.
„Данас почиње најтежи меч мог живота, а то је борба за истину. Обавештена сам да сам тестирана позитивно на супстанцу која носи нази "Роксадустат" у екстремно малим количинама, што је највећи шок у мојој каријери“, навела је на почетку саопштења Симона.
Халепова је затим наставила.
„Кроз моју каријеру, идеја о варању никада ми није пала на памет, јер је то потпуно против мојих вредности са којима сам васпитана. Суочити се са оваквом ситуацијом је осећај збуњености и издаје. Борићу се до краја како бих доказала да никада свесно нисам узела недозвољене супстанце и имам веру да ће, пре или касније, истина изаћи на видело. Не ради се о титулама или новцу. Све је у вези части и љубавној причи са игром која се зове тенис и која траје већ 25 година“, написала је Симона Халеп на друштвеним мрежама.
СПОРТ
Миша преко Шпанца до полуфинала Напуља
СПОРТ
Српски тенисер о скандалу у Напуљу за Спутњик: Избацили су ми ствари, играм на две различите подлоге
Коментар