- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Румунка се не предаје: Почиње најтежи меч мог живота!

© AFP 2023 / ANNE-CHRISTINE POUJOULATСимона Халеп
Симона Халеп - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2022
Пратите нас
Није се дуго чекало да се огласи румунска тенисерка Симона Халеп која је суспендована, након што је објављено да је њен налаз на допинг тесту са УС Опена био позитиван. Како је поручила у саопштењу, тек креће њена највећа борба, кроз коју ће покушати да докаже да је невина.
Симона Халеп у богатој каријери има два Грнед слем пехара, а након шокантних вести да је била позитивна на допинг тесту у Њујорку, решила је да се обрати саопштењем.
„Данас почиње најтежи меч мог живота, а то је борба за истину. Обавештена сам да сам тестирана позитивно на супстанцу која носи нази "Роксадустат" у екстремно малим количинама, што је највећи шок у мојој каријери“, навела је на почетку саопштења Симона.
Халепова је затим наставила.
„Кроз моју каријеру, идеја о варању никада ми није пала на памет, јер је то потпуно против мојих вредности са којима сам васпитана. Суочити се са оваквом ситуацијом је осећај збуњености и издаје. Борићу се до краја како бих доказала да никада свесно нисам узела недозвољене супстанце и имам веру да ће, пре или касније, истина изаћи на видело. Не ради се о титулама или новцу. Све је у вези части и љубавној причи са игром која се зове тенис и која траје већ 25 година“, написала је Симона Халеп на друштвеним мрежама.
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2022
СПОРТ
Миша преко Шпанца до полуфинала Напуља
Никола Ћаћић - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2022
СПОРТ
Српски тенисер о скандалу у Напуљу за Спутњик: Избацили су ми ствари, играм на две различите подлоге
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала