СВЕТ

Трудо: Оборили смо још један НЛО

Заједничка ваздушна команда САД и Канаде (НОРАД) оборила је неидентификовани летећи објекат у канадском ваздушном простору, изјавио је премијер Канаде Џастин Трудо.
Sputnik
„Наредио сам да се обори неидентификовани објекат који је нарушио канадски ваздушни простор. Северноамеричка команда ваздушно-космичке одбране (НОРАД) оборила је овај објекат изнад Јукона. Амерички и канадски авиони су подигнути у ваздух, а амерички Ф-22 је успешно погодио мету“, рекао је премијер Канаде.
Раније су представници Северноамеричке команде ваздушно-космичке одбране (НОРАД) известили о праћењу неидентификованог ваздушног објекта на небу изнад северне Канаде.

„Команда потврђује да смо лоцирали објекат на великој надморској висини изнад северне Канаде. Иако у овом тренутку не можемо да откријемо детаље у вези са овом активношћу, имајте на уму да НОРАД спроводи континуиране операције за заштиту Северне Америке“, стоји у саопштењу.

Канадски телевизијски канал „Глобал њуз“, позивајући се на безбедносне изворе, извештава да НОРАД прати „један или два ваздушна циља“ који би потенцијално могли да буду „шпијунски балони“.
СВЕТ
Aмерика против НЛО: „Био је цилиндричан и сребрнаст“ – Шта је познато о обарању изнад Аљаске
Коментар