- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Трудо: Оборили смо још један НЛО

© AP Photo / Justin TrudeauНови канадски премијер Џастин Трудо
Нови канадски премијер Џастин Трудо - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2023
Пратите нас
Заједничка ваздушна команда САД и Канаде (НОРАД) оборила је неидентификовани летећи објекат у канадском ваздушном простору, изјавио је премијер Канаде Џастин Трудо.
„Наредио сам да се обори неидентификовани објекат који је нарушио канадски ваздушни простор. Северноамеричка команда ваздушно-космичке одбране (НОРАД) оборила је овај објекат изнад Јукона. Амерички и канадски авиони су подигнути у ваздух, а амерички Ф-22 је успешно погодио мету“, рекао је премијер Канаде.
Раније су представници Северноамеричке команде ваздушно-космичке одбране (НОРАД) известили о праћењу неидентификованог ваздушног објекта на небу изнад северне Канаде.

„Команда потврђује да смо лоцирали објекат на великој надморској висини изнад северне Канаде. Иако у овом тренутку не можемо да откријемо детаље у вези са овом активношћу, имајте на уму да НОРАД спроводи континуиране операције за заштиту Северне Америке“, стоји у саопштењу.

Канадски телевизијски канал „Глобал њуз“, позивајући се на безбедносне изворе, извештава да НОРАД прати „један или два ваздушна циља“ који би потенцијално могли да буду „шпијунски балони“.
Амерички војни авион Ф-22 Раптор  - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2023
СВЕТ
Aмерика против НЛО: „Био је цилиндричан и сребрнаст“ – Шта је познато о обарању изнад Аљаске
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала