СПОРТ

Американци спремају план за Ђоковића

Бивши тренер Дејвис куп репрезенације Сједињених Америчких Држава Патрик Мекинро каже да нова генерација америчких играча може да запрети Новаку Ђоковићу, посебно на Вимблдону.
Sputnik
Иако прво треба да се игра Ролан Гарос, Мекинро је открио да се Американци оштре за Вимблдон да тамо пробају да сруше моћног Србина.
„Постоји група младих Американаца који би могли да буду права алтернатива Ђоковићу. Наравно, доминација Србина на Вимблдону је мотивација за нас да пробамо да га победимо. Прошле године је Фриц стигао до четвртфинала и верујем да и Шелтон исто може да прилагоди игру травнатој подлози“, нескривено је Мекинро поставио Ђоковића као „мету“.
Американци су већ на Аустралијан опену показали да имају плејаду добрих и талентованих играча од Тејлора Фрица, преко Себастијана Корде, Томија Пола и Бена Шелтона.
А Мекинро највише верује у Корду.
Томи је све чвршћи, удара лопту у пењању и то му повећава шансе на трави. Али, мој фаворит је Корда. Он заиста има велики потенцијал. Доживео је повреду зглоба руке на Аустралијан опену и мора то да реши прво. Има јако добар сервис што је најважније на трави“, рекао је Американац.
Иако Новак им 35 година и даље представља мету за цео тениски свет.
А, Американци су спремили план за њега. Напашће га на Вимблдону.
СПОРТ
Не само да се одрекла Русије – већ шаље и „отровне стрелице“ ка Ђоковићу
Коментар