- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американци спремају план за Ђоковића

© AP Photo / Aaron FavilaНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2023
Пратите нас
Бивши тренер Дејвис куп репрезенације Сједињених Америчких Држава Патрик Мекинро каже да нова генерација америчких играча може да запрети Новаку Ђоковићу, посебно на Вимблдону.
Иако прво треба да се игра Ролан Гарос, Мекинро је открио да се Американци оштре за Вимблдон да тамо пробају да сруше моћног Србина.
„Постоји група младих Американаца који би могли да буду права алтернатива Ђоковићу. Наравно, доминација Србина на Вимблдону је мотивација за нас да пробамо да га победимо. Прошле године је Фриц стигао до четвртфинала и верујем да и Шелтон исто може да прилагоди игру травнатој подлози“, нескривено је Мекинро поставио Ђоковића као „мету“.
Американци су већ на Аустралијан опену показали да имају плејаду добрих и талентованих играча од Тејлора Фрица, преко Себастијана Корде, Томија Пола и Бена Шелтона.
А Мекинро највише верује у Корду.
Томи је све чвршћи, удара лопту у пењању и то му повећава шансе на трави. Али, мој фаворит је Корда. Он заиста има велики потенцијал. Доживео је повреду зглоба руке на Аустралијан опену и мора то да реши прво. Има јако добар сервис што је најважније на трави“, рекао је Американац.
Иако Новак им 35 година и даље представља мету за цео тениски свет.
А, Американци су спремили план за њега. Напашће га на Вимблдону.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2023
СПОРТ
Не само да се одрекла Русије – већ шаље и „отровне стрелице“ ка Ђоковићу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала