СПОРТ

Нова срамота у Задру – Борјан на мети хулигана

Кошаркаши Црвене звезде су убедиљво савладали Задар (95:76) у 19. колу АБА лиге, али је меч остао у сенци дешавања ван паркета за које су се побринули навијачи хрватског тима.
Sputnik
Како преноси хрватски портал Индекс, на трибинама дворане „Крешимир Ћосић“ појавио се сраман натпис посвећен Милану Борјану, голману и капитену ФК Црвена звезда.
Неколицина хрватских навијача је преко трибина развила транспарент на којем је писало: „Милане, врати трактор“.
Наводно су их наљутиле раније изјаве чувара мреже београдског клуба о Kрајини и Kнину. Подсетимо, и током Светског првенства у фудбалу у Kатару Борјан је био на удару хрватских навијача, који су га вређали погрдним скандирањем и псовкама.
Приде, на трибинама међу најватренијим присталицама Задра се појавила и застава Ватикана, као нова провокација на рачун противника, клуба из Србије.
Симпатизери домаћих су, наводно, током утакмице вређали и кошаркаша црвено-белих Стефана Лазаревића док је повређен излазио из игре.
Иначе, Задар је ове сезоне већ једном кажњен новчано са 5.000 евра и затварањем дела трибина због вређања Ђорђа Гагића, кошаркаша чачанског Борца.
СПОРТ
Пробуђени Недовић убацио рекорд сезоне
Коментар