- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нова срамота у Задру – Борјан на мети хулигана

© Фото : Задар/Звонко Куцелин/АБА лигаНавијачи КК Задар
Навијачи КК Задар - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2023
Пратите нас
Кошаркаши Црвене звезде су убедиљво савладали Задар (95:76) у 19. колу АБА лиге, али је меч остао у сенци дешавања ван паркета за које су се побринули навијачи хрватског тима.
Како преноси хрватски портал Индекс, на трибинама дворане „Крешимир Ћосић“ појавио се сраман натпис посвећен Милану Борјану, голману и капитену ФК Црвена звезда.
Неколицина хрватских навијача је преко трибина развила транспарент на којем је писало: „Милане, врати трактор“.
Наводно су их наљутиле раније изјаве чувара мреже београдског клуба о Kрајини и Kнину. Подсетимо, и током Светског првенства у фудбалу у Kатару Борјан је био на удару хрватских навијача, који су га вређали погрдним скандирањем и псовкама.
Приде, на трибинама међу најватренијим присталицама Задра се појавила и застава Ватикана, као нова провокација на рачун противника, клуба из Србије.
Симпатизери домаћих су, наводно, током утакмице вређали и кошаркаша црвено-белих Стефана Лазаревића док је повређен излазио из игре.
Иначе, Задар је ове сезоне већ једном кажњен новчано са 5.000 евра и затварањем дела трибина због вређања Ђорђа Гагића, кошаркаша чачанског Борца.
 Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2023
СПОРТ
Пробуђени Недовић убацио рекорд сезоне
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала