СПОРТ

Агонија нема краја – Надал је поново саопштио лоше вести

Организатори турнира у Барселони саопштили су да се Рафаел Надал и званично повукао због повреде. То је шести турнир који због повреде пропушта шпански тениски ас, па је јасно да је агонија која траје још од почетка године и Аустралијан опена, продужена.
Sputnik
Лева нога прави проблем ратоборном Шпанцу који је највећи ривал Новаку Ђоковићу.
Иако су лекарски прегледи средином јануара показали да је за паузу потребно максимално осам недеља, односно два месеца, све се продужило на 13 недеља и није познато када ће се „бик с Мајорке“ вратити игрању мечева и врхунском тенису.
Рафаел Надал пропустио је турнире у Дохи, затим Мастерсе у Сједињеним Америчким Државама у Индијан Велсу и Мајамију, а није га било ни у Монте Карлу, нити ће га бити у Барселони.
Јасно је да су такве вести разочарале армију његових навијача, као и истинских љубитеља белог спорта, који и даље желе да уживају у тенису 36-годишњег Шпанца, који има 22 Гренд слем титулe, баш као и Новак Ђоковић.
Под дебелим знаком питања је његово учешће на турниру у Мадриду чији је почетак заказан за 26. април и трајаће до 7. маја.
И док се Надал повукао с турнира у престоници Каталоније, Новак Ђоковић је крајње неочекивано рано елиминисан на Мастерсу у Монте Карлу, где га је поразио Италијан Лоренцо Мусети после велике борбе.
СПОРТ
Украјина забранила спортистима да се такмиче са Русима и Белорусима
СПОРТ
Медведев испољио мрачну страну у најлуђем мечу године: „Био сам ужасан“
СПОРТ
Италијан победио Новака и мислио да сања: „Мучио сам се да не заплачем“
Коментар