РЕГИОН

Коалиција За будућност Црне Горе наставља преговоре о формирању нове владе са ПЕС

За коалицију За будућност Црне Горе су прихватљиви принципи Покрета Европа сад (ПЕС) за формирање нове владе, изјавио је данас један од лидера те коалиције и председник Нове српске демократије Андрија Мандић.
Sputnik
Мандић је то рекао новинарима након састанка са представницима ПЕС о формирању владе, а на позив који им је упутио лидер ПЕС Милојко Спајић.
"Нама је прихватљива понуда нашег колеге из Покрета Европа сад. Почели смо разговоре. Они имају да заврше разговоре са колегама из других странака и верујемо да ће све бити добро. Желимо да Црна Гора што пре добије владу и да идемо напред", поручио је Мандић, пренео је портал РТЦГ.
Представници коалиције За будућност Црне Горе, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, долазе на преговоре са представницима Покрета Европа сад.
Његов колега и председник Демократске народне партије Милан Кнежевић казао је да очекује наставак преговора о формирању владе са ПЕС.
Представници Покрета Европа сад и коалиције За будућност Црне Горе почели су преговоре о формирању Владе.
ПЕС ће, како је најављено, данас разговарати о новој влади и са Демократама, док је Бошњачка странка добила позив, али је због, како је саопштено, раније преузеитх обавеза одложила разговоре за наредну седмицу.
С представницима Социјалистичке народне партије и странака мање бројних народа Спајић ће се састати у петак, преноси РТЦГ.
Позив на преговоре нису добили ДПС и ГП УРА.
РЕГИОН
Десет принципа: Спајић коалицији За будућност Црне Горе шаље позив за преговоре о влади
Коментар