- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Коалиција За будућност Црне Горе наставља преговоре о формирању нове владе са ПЕС

© Sputnik / Бобан НововићПреговори о формирању Владе Црне Горе представника Покрета Европа сад и коалиције За будућност Црне Горе.
Преговори о формирању Владе Црне Горе представника Покрета Европа сад и коалиције За будућност Црне Горе.  - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2023
Пратите нас
За коалицију За будућност Црне Горе су прихватљиви принципи Покрета Европа сад (ПЕС) за формирање нове владе, изјавио је данас један од лидера те коалиције и председник Нове српске демократије Андрија Мандић.
Мандић је то рекао новинарима након састанка са представницима ПЕС о формирању владе, а на позив који им је упутио лидер ПЕС Милојко Спајић.
"Нама је прихватљива понуда нашег колеге из Покрета Европа сад. Почели смо разговоре. Они имају да заврше разговоре са колегама из других странака и верујемо да ће све бити добро. Желимо да Црна Гора што пре добије владу и да идемо напред", поручио је Мандић, пренео је портал РТЦГ.
© Бобан НововићПредставници коалиције За будућност Црне Горе, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, долазе на преговоре са представницима Покрета Европа сад.
Представници коалиције За будућност Црне Горе, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, долазе на преговоре са представницима Покрета Европа сад. - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2023
Представници коалиције За будућност Црне Горе, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, долазе на преговоре са представницима Покрета Европа сад.
Његов колега и председник Демократске народне партије Милан Кнежевић казао је да очекује наставак преговора о формирању владе са ПЕС.
© Sputnik / Бобан НововићПредставници Покрета Европа сад и коалиције За будућност Црне Горе почели су преговоре о формирању Владе.
Представници Покрета Европа сад и коалиције За будућност Црне Горе почели су преговоре о формирању Владе.  - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2023
Представници Покрета Европа сад и коалиције За будућност Црне Горе почели су преговоре о формирању Владе.
ПЕС ће, како је најављено, данас разговарати о новој влади и са Демократама, док је Бошњачка странка добила позив, али је због, како је саопштено, раније преузеитх обавеза одложила разговоре за наредну седмицу.
С представницима Социјалистичке народне партије и странака мање бројних народа Спајић ће се састати у петак, преноси РТЦГ.
Позив на преговоре нису добили ДПС и ГП УРА.
Обраћање Јакова Милатовића после победе на председничким изборима у Црној Гори - Sputnik Србија, 1920, 19.07.2023
РЕГИОН
Десет принципа: Спајић коалицији За будућност Црне Горе шаље позив за преговоре о влади
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала