СПОРТ

НБА звезде се нуде Саудијцима: Јанис каже да личи на Мбапеа, Леброн би трчао као Форест Гамп

Килијан Мбапе могао би за годину дана уговора са Ал Хилалом да добије невероватних 700 милиона евра, док би Пари Сен Жермен зарадио 300 милиона евра, а о оцом потенцијалном уговору бруји свет, па је понуда заинтересовала чак и НБА звезде Јаниса Адетокумба и Леброна Џејмса.
Sputnik
Одласци фудбалских звезда у Саудијску Арабију из дана у дан су главна тема, а суме које се нуде све су веће и веће међутим тешко да ће било ко моћи да надмаши понуду какву је Ал Хилал спремио за Килијана Мбапеа.
Невероватна цифра од 700 милиона евра фасцинирала је и Јаниса Адетокумба који је Саудијцима поручио да личи на француског фудбалера и да би могао да он да игра.
„Ал Хилал узмите мене, личим на Килијана Мбапе“, написао је Јанис, а на његов коментар насмејао се и Француз.
Понуду за Мбапеа уочио је и прослављени Леброн Џејмс који истиче да би трчао као Форест Гамп када би добио тај новац.
Шалу на страну, уговор јесте невероватан међутим трансфер и даље није званично потврђен. Услов да Мбапе оде у Саудијску Арабију јесте да наредне године за џабе оде у Реал Мадрид.
Француз је са Пари Сен Жерменом има уговор до следеће године, међутим односи са клубом нису на завидном нивоу чему сведочи и то што Мбапе није отишао са остатком екипе на турнеју по Азији.
СПОРТ
Прва фудбалска милијарда?!
СПОРТ
„Пооштрена правила“ ФСС шаљу Колубару у трећу лигу!
СПОРТ
Дегенек опет у Звезди – „Очекују да се бламирамо, а ја верујем да пролазимо групу у Лиги шампиона“
Коментар