- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Прва фудбалска милијарда?!

© AP Photo / Manu FernandezКилијан Мбапе и Нејмар – детаљ са утакмице Реал Мадрид - ПСЖ
Килијан Мбапе и Нејмар – детаљ са утакмице Реал Мадрид - ПСЖ - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2023
Пратите нас
„Бомба“ би могла ускоро заиста да експлодира, чека се само одговор Kилијана Мбапеа, будући да је Пари Сен Жермен, наводно, прихватио невероватну понуду саудијског Ал Хилала од 300 милиона евра за француског играча.
Док траје сага између Пари Сен Жермена, Реал Мадрида и француског голгетера, из Саудијске Арабије је стигла нова невероватна вест.
Ал Хилал је послао понуду Парижанима од 300 милиона евра за Мбапеа, што је за 100 милиона већа од оне коју је прошле године Раел послао за овог играча. „Свеци“ су је, наводно, прихватили.
Поједини медији преносе и да је саудијски клуб самом играчу понудио годишњу плату од нестварних 700 милиона евра уз услов да га следећег лета пусти за џабе у Реал из Мадрида.
У Пари Сен Жермену су уверени да нападач већ има договор са Реалом да следећег лета пређе бесплатно у њихове редове, што сматрају великом издајом, након што је Мбапе рекао да никада не би напустио „Парк принчева“ без обештећења.
Управа је од Мбапеа тражила појашњење ситуације, али он није рекао ништа конкретно, па се клуб припрема за живот без њега и спреман је да саслуша све понуде.
Ако Мбапе прихвати понуду, Ал Хилал ће оборити рекорд који је поставио управо ПСЖ када је 2017. године из Барселоне довео Нејмара за 222 милиона еура.
Мбапеу уговор са француским шампионом истиче наредног лета, а недавно је одбио да га продужи. Нападач, који је 2017. стигао из Монака, није отпутовао са екипом на турнеју по Азији.
ФСС - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2023
СПОРТ
„Пооштрена правила“ ФСС шаљу Колубару у трећу лигу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала