СПОРТ

Јанко се емотивно опростио од највећег тениског ума: „Остаће урезано...“

Легендарни тениски стручњак Дирк Хордорф који је био један од првих менаџера Новака Ђоковића и вишегодишњи тренер Јанка Типсаревића, преминуо је у 69. години.
Sputnik
Тужне вести за бели спорт потврдио је управо Јанко Типсаревић који се огласио путем друштвене мреже, где се емотивном поруком опростио од "тениског оца", који је, према његовим речима, оставио неизбрисив траг у животу и каријери бившег српског тениског аса.
„Једна од икона и највећих умова нашег спорта, напустио нас је данас. Оно што си ме научио, пре свега је да будем одговоран и како да живим, биће нешто што ће остати дубоко урезано у мене и моју породицу до краја времена. Почивај у миру Дирк“, написао је на Јанко на друштвеним мрежама.
СПОРТ
Десет година је прошло као трен – неки су „нестали“, а неки исписали историју
Славни тениски тренер који је преминуо у 69. години, сарађивао је с бројним великим играчима, међу којима је и најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић, а међу последњима с којима је радио био је Литванац Ричардас Беранкис.
Дирк Хордорф је од 2013. до 2017. године био потпредседник Тениске федерације Немачке, док је својевремено био на челу Олимпијског и Дејвис куп тима Тајвана.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
СПОРТ
Капитен Тадић покупио „отпадак“ и уписао првенац /видео/
СПОРТ
Америка је Новаков највећи изазов
Коментар