Мундобаскет 2023

Агент открио судбину српског бисера пред Мундобаскет

Најсјајнији бисер српске кошарке Никола Топић придружиће се кошаркашима Србије у завршној фази припрема пред одлазак на Мундобаскет, открио је један од најпознатијих агената на Старом континенту Миодраг Ражнатовић.
Sputnik
Талентовани кошаркаш Црвене звезде који је пред почетак сезоне послат на позајмицу у Мегу, где ће имати обећавају минутажу како би могао да стаса у сениорској кошарци и буде спреман за највећу позорницу, бориће се за место у тиму Орлова за одлазак на Светско првенство које ће од 25. августа до 10. септембра бити одржано у Јапану, на Филипинима и Индонезији.
Та одлука постала је позната два дана након што је национални тим напустио искусни плејмејкер Немања Недовић, који је проценио да тренутно није на потребном нивоу за једно тако велико такмичење и да је поштеније да ослбооди место неком другом.
Мундобаскет 2023
Италијан који има рецепт за Србију брани Јокића: „Савршено разумем“
Повреде и даље муче Трифуновића, Алена Смаилагића и Беслаћа који до сада нису радили с Орловима због повреда, па је велика вероватноћа да буде још отказа пред сам пут Србије на Мундобаскет.
За то време, Мишко Ражнатовић је открио да ће се Никола Топић у договору са Светиславом Пешићем прикључити Орловима и да ће после фантастичног дебија за Мегу, напустити екипу и кренути пут Београда, где би већ у вечерњим сатима у суботу, требало да одради први тренинг са екипом.
Пешић на располагању тренутно има: Алексу Аврамовића, Богдана Богдановића, Дејана Давидовац, Огњена Добрића, Марка Гудурића, Николу Јовића, Вању Маринковића, Николу Милутинова, Стефана Јовића, Филипа Петрушева, Алексу Раданова, Душана Ристића, Боришу Симанића, Уроша Трифуновића, Душана Беслаћа и Алена Смаилагића.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Коментар