- Sputnik Србија, 1920
Мундобаскет 2023
Светско првенство у кошарци 2023. одржава се од 25. августа до 10. септембра на Филипинима, у Јапану и Индонезији. Сва дешавања са Мундобаскета пратите уз Спутњик спорт.

Агент открио судбину српског бисера пред Мундобаскет

© Фото : ФИБАНикола Топић
Никола Топић - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2023
Пратите нас
Најсјајнији бисер српске кошарке Никола Топић придружиће се кошаркашима Србије у завршној фази припрема пред одлазак на Мундобаскет, открио је један од најпознатијих агената на Старом континенту Миодраг Ражнатовић.
Талентовани кошаркаш Црвене звезде који је пред почетак сезоне послат на позајмицу у Мегу, где ће имати обећавају минутажу како би могао да стаса у сениорској кошарци и буде спреман за највећу позорницу, бориће се за место у тиму Орлова за одлазак на Светско првенство које ће од 25. августа до 10. септембра бити одржано у Јапану, на Филипинима и Индонезији.
Та одлука постала је позната два дана након што је национални тим напустио искусни плејмејкер Немања Недовић, који је проценио да тренутно није на потребном нивоу за једно тако велико такмичење и да је поштеније да ослбооди место неком другом.
Мајами - Денвер, Никола Јокић, 4. утакмица - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2023
Мундобаскет 2023
Италијан који има рецепт за Србију брани Јокића: „Савршено разумем“
Повреде и даље муче Трифуновића, Алена Смаилагића и Беслаћа који до сада нису радили с Орловима због повреда, па је велика вероватноћа да буде још отказа пред сам пут Србије на Мундобаскет.
За то време, Мишко Ражнатовић је открио да ће се Никола Топић у договору са Светиславом Пешићем прикључити Орловима и да ће после фантастичног дебија за Мегу, напустити екипу и кренути пут Београда, где би већ у вечерњим сатима у суботу, требало да одради први тренинг са екипом.
Пешић на располагању тренутно има: Алексу Аврамовића, Богдана Богдановића, Дејана Давидовац, Огњена Добрића, Марка Гудурића, Николу Јовића, Вању Маринковића, Николу Милутинова, Стефана Јовића, Филипа Петрушева, Алексу Раданова, Душана Ристића, Боришу Симанића, Уроша Трифуновића, Душана Беслаћа и Алена Смаилагића.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала