СПОРТ

Роналдо побеснео због Сергеја: Србину уручено признање – Португалац се наљутио /видео/

Одвео је Кристијано Роналдо Ал Наср до титуле у Купу Саудијске Арабије, али најбољи играч целокупног такмичења био је Сергеј Милинковић Савић што се није допало славном Португалцу
Sputnik
Фудбалери Ал Хилала водили су против Ал Насра све до 74. минута када је Кристијано Роналдо најпре постигао гол за изједначење, а потом у продужецима односно у 98. минуту за вођство и како се касније испоставило победу.
Био је Португалац без сумње још једном јунак свог тима, међутим, током турнира није био најбољи у конкуренцији свих тимова, а ту титулу однео му је Сергеј Милинковић Савић, српски репрезентативац који је недавно стигао из Лација.
Српски фудбалер добио је МВП признање, да би се на снимку видео Роналдо који показује два прста алудирајући на то да је два гола па је зато збуњен како он није најбољи играч.
Није новост да је Португалац навикао да у свему буде најбољи, али Сергеј је са правом понео ласкаво признање. Српски фудбалер одиграо је пет утакмица на којима је постигао два гола и једну асистенцију.
Сергеј се ипак није превише радовао, јер његов клуб није успео да слави и однесе трофеј.
Погледајте ново издање емисије Миљанов корнер.
СПОРТ
Роналдо победио Сергеја Милинковић-Савића: Дао два гола па завршио у сузама због повреде
Коментар