СПОРТ

Нема Месија – нема фудбала: Срамота навијача Мајамија због које се кају /видео/

Лионел Меси, прослављени аргентински фудбалер, морао је да напусти утакмицу Интера Мајамија против Торонта у 37. минуту због повреде, а навијачи су после тога масовно почели да одлазе за стадиона.
Sputnik
Долазак Лионела Месија у Интер из Мајамија привукао је велики број навијача, као и светских звезда које редовно долазе да гледају прослављеног Аргентинца, али чини се да је он заправо једини играч тог клуба кога толико цене.
У утакмици против Торонта Меси је осетио бол у мишићу па је тако тренер Тата Мартино био приморан да у 37. минуту у игру уведе Роберта Тејлора уместо Аргентинца.
У том тренутку навијачи су масовно почели да напуштају трибине, иако није било завршено ни прво полувреме, а резултат је био 0:0.
Велику грешку направили су навијачи Мајамија који нису видели како је на достојан начин Тејлор заменио славног Леа. Интер је повео у надоканди првог полувремена голом Фаријаса, али уследио је спектакл у другом делу игре.
Тејлор је најпре постигао гол у 54. минуту, да би асистирао Кремачију за 3:0, а то му још увек није било довољно, па је мрежу затресао и у 87. минуту када је поставио коначних 4:0.
Да је све то урадио Меси, на трибинама би настао делиријум, али у овом случају победу против Торонта није испратио велики број навијача.
Када је реч о повреди Аргентинца тренер Мартино верује да није озбиљна.
„Надамо се да није озбљино, односно да није поцепан мишић. Готово сигурано неће игати против Орланда за викенд, а видећемо да ли ће бити спреман за Куп Сједињених Америчких Држава“, рекао је Тата Мартино после победе тима из Мајамија.
СПОРТ
Реал срећом избегао шок на старту Лиге шампиона, седам голова у дуелу Бајерна и Манчестера!
СПОРТ
Србија није „одбранила“ Смедерево
СПОРТ
Румуни кажњени због поруке „Косово је Србија“
Коментар