СПОРТ

Јокић први пут о репрезентацији: „Пријатељу...“

Никола Јокић, српски кошаркаш, пред почетак нове сезоне у НБА лиги први пут је говорио о репрезентацији Србије од трнутка одустајања да наступа за исту на Мундобаскету. Српски ас добио је једноставно питање, али је дао компликован одговор.
Sputnik
Да је Србија на Светско првенство отишла са Николом Јокићем вероватно би на листи фаворита била позиционира боље него што је то био случај после његове одлуке да не путује на Филипине.Ипак и без њега Орлови су направили историјски успех, стигли до сребрне медаље, а Јокић је заједно са њима славио у Београду.
По повратку у Америку на окупљању са екипом, добио је једноставно питање о томе да ли ће следеће године играти за српску репрезентацију.
„Пријатељу, то је тек за годину дана, видећемо шта ће све до тада бити“, одговорио је Јокић и тиме бацио у још један ребус и ново нагађање.
Двоструки носилац признања најбољег играча НБА лиге помно је пратио Србију на Мундобаскету, редовно је био на вези са Орловима, а посебно му је занимљиво било када је Србија савладала Канаду због саиграча Џамала Мареја.
„Ма, Мареј је знао да ће Србија да их победи и одустао", нашалио се Јокић поводом тога што Џамал такође није наступао на шампионату.
СПОРТ
Нова Звезда и појачани Партизан крећу у поход – све што треба да знате о новој сезони Евролиге
Коментар