СПОРТ

Циркус у Јужној Америци: Нејмара гађали кокицама – Месија противник пљунуо /видео/

У квалификацијама за Светско првенство Аргентина је савладала Парагвај резултатом 1:0, док је Бразил ремизирао са Венецуелом 1:1. Пажњу са резултата скренула су два инцидента у којима су главни актери били Лионел Меси и Нејмар.
Sputnik
Фудбалери Бразила неочекивано су уписали реми са Венцуелом на свом терену. Нејмар је асистирао Габријелу за 1:0, али у 80. минуту изједначење доноси Бело. Међутим све је остало у сенци ситуације која се касније догодила.
Нејмар је по изласку са терена погођен кесом кокица у главу. Неколико навијача га је гађало, али један је и успео да га погоди што га је наљутило па је Бразилац хтео и да се физички обрачуна.
После размене псовки и ружних речи саиграчи су успели да спрече фудбалера Ал Хилала да додатно погорша ситуацију.
Ништа мирније није било ни на сусрету Аргентине и Парагваја. Стрелац јединог и победничког гола био је Николас Отаменди, али је и он остао у сенци Лионела Месија.
Прослављени Аргентинац разменио је неколико речи са Антониом Санабријом, а онда га је Парагвајац пљунуо! Камера је забележила тај моменат, али Меси није осетио ништа.
„Нисам видео шта се дешава, саиграчи су ми касније рекли да ме је пљунуо. Чак ни не знам тог момка и не желим да му поклањам пажњу, да га учиним славним и да сви причају о њему“, рекао је Меси.
После ове ситуације Санабрија не само да није признао шта је урадио већ је покушао да објасни како се на камери лоше видело.
СПОРТ
Енглези се сладе срамотом Србије: „Били су крволочни“
СПОРТ
Први пораз Хрватске после читаве деценије – угрожен одлазак на Европско првенство
СПОРТ
Најгора утакмица у историји Србије: Жестоко понижење у Енглеској
Коментар