СПОРТ

Скандал у Приштини – руски футсалер не може на Косово

Футсал репрезентативцу Русије Ивану Чискали, који игра за Бенфику, забрањен је улазак на територију самопрокламоване државе Косово.
Sputnik
СПОРТ
Карлос је „скинуо маску“: Ту смо да зауставимо Ђоковића!
Футсалери Бенфике који ће турнир елитне рунде Лиге шампиона играти у Приштини, биће ослабљени неиграњем једног од најбољих играча, а реч је о Ивану Чискали.
СПОРТ
Ефекат рушења Новака – овације „грешнику“ и порука: „Југ ти одаје почаст“ /фото, видео/
Како су објавили медији, Русу који је прошле сезоне био најбољи стрелац „лисабонских орлова“ када је освојено треће место на Старом континенту, забрањен је улазак на територију такозване државе Косово.
За сада је то све од информација, није образложено због чега Иван Чискала није могао заједно са саиграчима да се појави у Приштини и да заигра за Бенфику, па ће по свему судећи, славни португалски клуб морати без свог најбољег футсалера да јури што бољи пласман на турниру где ће још учествовати, Приштина, Добовец из Словеније и првак Казахстана Каират Алмати.
Победник турнира избориће пласман на завршни турнир Старог континента, док ће прилику да се нађе на фајнал-фору имати и српски представник КМФ Лозница, који игра на турниру у Лисабону, где се још такмиче домаћин Спортин, Андерлехд и мађарски Халадаш.
СПОРТ
Докле више ће Звездина деца да „робују“ легији странаца?!
СПОРТ
Бура на Острву због ситуације у Паризу – „пљачка!“
Коментар