- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Карлос је „скинуо маску“: Ту смо да зауставимо Ђоковића!

© AFP 2023 / TIZIANA FABIНовак Ђоковић - Карлос Алкарас
Новак Ђоковић - Карлос Алкарас - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2023
Пратите нас
Шпанац Карлос Алкарас открио је планове за 2024. годину, поручивши да ће покушати да спречи Новака Ђоковића у остварењу његових циљева.
Новак је најавио да се у наредној сезони напасти сва четири гренд слем трофеја, као и злато на Олимпијским играма у Паризу, док је његов највећи ривал, Карлос Алкарас, без околишања истакао да су он и остали играчи ту да му помрсе рачуне.
„Ђоковић је изјавио да је спреман да освоји наредна четири гренд слема и злато на Играма у Паризу, али ми смо ту да га зауставимо. Ове огдине сам први део сезоне одиграо спектакуларно, али је после Вимблдона уследио негативан период. Верујем да је то нормално и да из тих ситуација морам да учим“, рекао је Карлос.
Алкарас се тренутно налази у Мексико Ситију, где ће у среду одиграти егзибициони меч против Американца Томија Пол, а очекује се да ће се на трибинама наћи преко 40.000 навијача,.
Имао је светски број два и још једну поруку за своје навијаче.
„Припремите своје телевизоре да ме пратите у 2024. години, биће то сезона пуна енергије и сјајних вести“, истакао је 20-годишњи Шпанац.
За разлику од Алкараса који се налази у Мексику, Новак Ђоковић тренутно ужива у породичном одмору у Марбљељи.
Подсетимо, српски тениски ас и најбољи играч свих времена освојио је минуле сезоне три гренд слем трофеја, док је онај четврти завршио у рукама Алкараса, који је славио после драме у пет сетова и преко пет сати атомског тениса на Вимблдону.
Јаник Синер Саша Зверев УС Опен - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2023
СПОРТ
Ефекат рушења Новака – овације „грешнику“ и порука: „Југ ти одаје почаст“ /фото, видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала