СПОРТ

Сферопулос после нове победе: „Заслужујемо више поштовања“

Црвена звезда предвођена грчким стратегом на клупи Јанисом Сферопулосом, везала је и седму победу над Партизаном, овога пута у финалу КЛС лиге тесном победом (89:88). Грк је био задовољан због таквог епилога, али је упро прстом у судије и није желео да одговара на питања.
Sputnik
Сферопулос је само кратко анализирао први меч финалне серије који је његов тим добио на крилима Дејана Давидовца, док су се Јаго дос Сантос и Немања Недовић повредили.
„Честитам играчима на победи, великој победи. Али, овде сам скоро десет месеци, сви су могли да виде какви су моји статови и принципи. Увек сам поштовао такмичење, ривале, навијаче, судије, али сада морам нешто да кажем, иако сам до сада причао само о кошарци“, истакао је Грк.
А, онда се пребацио на то да Партизан већ три месеца врши притисак на судије, да се жали и да константно напада арбитре.
„Иза нас је утакмица током које судије нису имале исте критеријуме. Ми заслужујемо више поштовања од судија. И ми мижемо да нападамо судије, не желим да одговарам на питања“, подигао се од стола и отишао Јанис Сферопулос.
СПОРТ
Обрадовић после пораза: „Одавно није виђена таква тортура“
Коментар