- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Сферопулос после нове победе: „Заслужујемо више поштовања“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос - Sputnik Србија, 1920, 04.06.2024
Пратите нас
Црвена звезда предвођена грчким стратегом на клупи Јанисом Сферопулосом, везала је и седму победу над Партизаном, овога пута у финалу КЛС лиге тесном победом (89:88). Грк је био задовољан због таквог епилога, али је упро прстом у судије и није желео да одговара на питања.
Сферопулос је само кратко анализирао први меч финалне серије који је његов тим добио на крилима Дејана Давидовца, док су се Јаго дос Сантос и Немања Недовић повредили.
„Честитам играчима на победи, великој победи. Али, овде сам скоро десет месеци, сви су могли да виде какви су моји статови и принципи. Увек сам поштовао такмичење, ривале, навијаче, судије, али сада морам нешто да кажем, иако сам до сада причао само о кошарци“, истакао је Грк.
А, онда се пребацио на то да Партизан већ три месеца врши притисак на судије, да се жали и да константно напада арбитре.
„Иза нас је утакмица током које судије нису имале исте критеријуме. Ми заслужујемо више поштовања од судија. И ми мижемо да нападамо судије, не желим да одговарам на питања“, подигао се од стола и отишао Јанис Сферопулос.
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 04.06.2024
СПОРТ
Обрадовић после пораза: „Одавно није виђена таква тортура“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала