СПОРТ

Кирјос поручује: „Чачкају медведа у око – не радите то против Новака“

Реакција Новака Ђоковића на публику после меча против Холгера Рунеа на Вимблдону главна је тема, а морао је да је прокоментарише и Ник Кирјос, аустралијски тенисер, који је стао на страну српског аса.
Sputnik
Свако ко макар мало познаје размишљање Новака Ђоковића зна да га било који начин провокације додатно мотивише. Тај податак очигледно је промакао данским навијачима који су за Холгера Рунеа навијали тако што су викали „Рууууне“ што је личило на негодовање српском асу.
Одговорио им је после меча Новак, а Ник Кирјос прокоментарисао је његову рекацију. Новинарка је Аустралијанцу објаснила да су то били Рунеови навијачи који нису звиждали Новаку, али Ник је објаснио у чему је проблем.
„Не, нису, али ја мислим да публика широм света мора да схвати да Новаку не треба мотив да игра боље. Он је мотивисан, један је од најбољих играча на свету. Изнова и изова публика покушава да чачка медведа у око, то не желите да радите против Новака. Почео је да игра невероватан тенис. Неко ће рећи да у је то био први велики тест. Холгер Руне у четвртом колу и мислим да је одговорио на сва питања“, рекао је Кирјос.
Колико му се допала Новакова реакција аустралијски тенисер показао је објавом на друштвеној мрежи.
„Лаааакуууу нооооћ, лаааакуууу нооооћ хахахах“, написао је Кирјос.
Један од коментара био је да се код Новака види Ников утицај, а он је то прихватио.
„Могуће, свиђа ми се“, написао је Аустралијанац.
Није Кирјос у прошлости био у добрим односима са Новаком, али све се променило када га је подржао током депортације у Аустралији. Данас су српски и аустралијски тенисер чак и добри пријатељи.
СПОРТ
Хрватски кошаркаши се тукли у клубу са Грцима – савез одмах реаговао: „Нападнути су“ /видео/
Коментар