СПОРТ

У Русији се радују Алекси: „Играч великих домета“

После три године у Партизану Алекса Аврамовић отишао је у ЦСКА, где су од њега очекивања изузетно велика, ако је судити према речима Андреаса Пистолиса, тренера руског клуба.
Sputnik
СПОРТ
Маја Огњеновић за Спутњик: Моје последње такмичење у дресу Србије – сан је да буде злато
ЦСКА је комплетирао тим за наредну сезону, а „шлаг на торту“ ставио је Алекса Аврамовић због чијег су доласка у руском клубу изузетно срећни и задовољни, а нарочито тренер Андреас Пистолис.
„Желео бих да пожелим добродошлицу Алекси Аврамовићу у ЦСКА. Он је играч великих домета који се савршено слаже уз остатак тима. Његов неупитан таленат и врхунска личност одлично одражавају оно што наш клуб тражи. На крају, али свакако не и најмање важно, желео бих да се захвалим нашем председнику Андреју Ватутину и потпредседници Наташи Фурајевој што су уложили труд да обезбеде овај уговор, упркос изазовним условима на тржишту. Овим трансфером закључили смо тим за наредну сезону. Чека нас напоран рад и морамо да се фокусирамо да наставимо доминацију у ВТБ лиги“, рекао је грчки стручњак.
СПОРТ
Елзан Бибић за Спутњик: „Србија ће се вратити са великим бројем медаља“
После емотивне поруке упућене Партизану, српски репрезентативац обратио се поруком за ЦСКА.
„Тако сам срећан што долазим у ЦСКА, што ћу обући тај дрес и постати део великог и историјског клуба. Једва чекам да почне сезона. Видимо се ускоро“, рекао је Аврамовић.
Српски репрезентативац са руским великаном потписао је двогодишњи уговор.
СПОРТ
Андреј победио тумор, хтео да дигне руке од пливања и за Спутњик поручује: „Хоћу у финале!“
СПОРТ
Маја Огњеновић за Спутњик: Моје последње такмичење у дресу Србије – сан је да буде злато
Коментар