Велике демонстрације ДС-а против власти, 25. априла у Београду

Пратите нас
Председник Демократске странке Бојан Пајтић најавио је данас да ће та странка 25. априла у Београду организовати велике демонстрације против власти.

Српска напредна странка је раније најавила да ће 25. априла организовати у Новом Саду митинг подршке Александру Вучићу и Влади Србије.

Пајтић је на трибини поводом 25 година од оснивања странке рекао да ће ДС одржати демонстрације у Београду, јер је тамо седиште Владе, а не у Новом Саду.

Показаћемо да у Србији има више пристојних људи од примитиваца. Они се нас плаше много више него ми њих, рекао је Пајтић.

Поручио је да ДС, док је он на челу странке, никада неће правити коалицију са Томиславом Николићем и Александром Вучићем.

Он је додао да је прављење СНС-а био приватни пројекат Бориса Тадића, јер је тврдио да се од њих може направити пристојна странка демократског центра.

Не можеш од примитивца и дивљака и искључивог човека направити прситојног Европљанина, поручио је Пајтић.

ДС данас у Новом Саду изложбом и низом манифестација обележава свој 25. рођендан.

Тридесетак људи ометало је раније данас скуп и изложбу која је овим поводом постављена у центру града, а интервенисала је и полиција.

Из ДС су навели да је скуп ометала организована група активиста СНС, коју чине новозапослени у јавним и комуналним предузећима а предводи их Душан Поповић, бивши директор полицијске школе у Сремској Каменици.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала