Откривене чињенице о злочинима украјинских добровољаца

© Sputnik / Valery Melnikov / Уђи у базу фотографијаСукоби у региону Луганска, становници побегли из куће коју је погодила ракета украјинских снага.
Сукоби у региону Луганска, становници побегли из куће коју је погодила ракета украјинских снага. - Sputnik Србија
Пратите нас
Група хакера саопштава да су само у Луганској области у последње време припадници украјинских добровољачких батаљона извршили више од 200 злочина. „Киберберкут“ наглашава да су добровољачки батаљони апсолутно изван контроле Кијева и да су се претворили у злочиначке групације.

Хакерска група „Киберберкут“ објавила је документа Војних снага Украјине, Националне гарде и Генералног тужилаштва Украјине у којима се наводи да добровољачки батаљони не испуњавају наредбе Кијева. 

Доњецка Народна Република - Sputnik Србија
Доњецк и Луганск: Прва годишњица референдума

„Данас смо добили званичне документе који потврђују чињеницу да су такозвани добровољачки батаљони апсолутно ван контроле Кијева. Фактички они су се претворили у организоване преступничке групе које оробљавају и убијају сопствени народ. Током казнене операције они су толико навикли на то да је све дозвољено и да ништа није кажњиво, да се осећају као да су изнад закона и божјих заповести“, пише на сајту „Киберберкута“.


Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала