Дачић љут: Ружић се сликао са Микићем

© Tanjug / OKSANA TOSKICMинистар спољних послова Ивица Дачић
Mинистар спољних послова Ивица Дачић - Sputnik Србија
Пратите нас
Лидер СПС Ивица Дачић изјавио је да ће по повратку из посете Москви разговарати са Бранком Ружићем о фотографији коју је потпредседник социјалиста објавио на свом фејсбук профилу, истакавши да је такво Ружићево понашање недопустиво и да ће о њему бити речи у органима странке.

Како преносе београдски медији, лидер социјалиста је оценио да је Ружић направио непромишљен потез који наноси непотребну штету односима СПС-а са њеним коалиционим партнерима.

„Човек који вређа премијера не заслужује ниједну лепу реч, већ осуду. Ружић није само навијач, већ је као потпредседник СПС-а у обавези да поштује политику странке. СПС има своју политику и коме се она не свиђа — увек може слободно да оде. То важи за све. Разговараћу са њим чим се вратим из Москве. А о томе ће бити речи и на органима странке“, нагласио је Дачић.           

Ружић је, како преносе медији, на Фејсбуку објавио фотографију из кафане са Игором Микићем, а испод ње написао:

„Моје прво упознавање са човеком, људином Игором Микићем, родом из Пећи. Диван човек, честит, поштен и, што је мени најважније, гробар од главе до пете“.

Фотографија је у међувремену уклоњена са фејсбук профила.

Микић је током преноса утакмице Србија-Албанија, која је прекинута због убаченог дрона, два пута ушао у кадар, узвикујући погрде на рачун премијера.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала