Дачић: Тражићу састанак с Вучићем о сарадњи СПС-а и СНС-а

© Tanjug / ZORAN ZESTCПредседник владе Републике Србије Александар Вучић и министар спољних послова Србије Ивица Дачић
Председник владе Републике Србије Александар Вучић и министар спољних послова Србије Ивица Дачић - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник СПС-a Ивица Дачић најавио је да ће од премијера Александар Вучића затражити хитан састанак о будућој сарадњи СПС-а и СНС-а, а „у интересу Србије и њене будућности”.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин - Sputnik Србија
Шта то нуди Вулин, што нема Дачић?

„За будућност и стабилност Србије од кључне важности су односи и сарадња СПС-a и наших коалиционих партнера Партије уједињених пензионера Србије и Јединствене Србије са СНС“, навео је Дачић на седници Председништва, а саопштило министарство.

Он је навео да је на седници СПС-a једногласно закључено да је Влада Србије постигла изузетне резултате, нарочито у области финансијске консолидације и економских реформи, као и на спољнополитичком плану, што је резултирало побољшаним међународним положајем земље.

Дачић је казао и да је заустављен економски суноврат земље и да су отворена прва поглавља у преговорима о чланству у ЕУ.

„Продубљено је наше пријатељство са Русијом и Кином, одбрањене су наше светиње на Косову и Метохији у Унеску, блокирано је колективно жигосање српског народа као геноцидног у Савету безбедности УН, Београд је био европска и светска дипломатска престоница, уз истовремено велике инфраструктурне пројекте у земљи“, рекао је Дачић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала